Производство на автоклави вертикални за стерилизация

ХИДРОПЛАСТФОРМ е специализирана компания за производство на машини за промишлеността и автоклави. Предлагаме широка гама от индивидуални решения за нуждите на клиента.

Производство на автоклави и нестандартни решения

Автоклав вертикален за стерилизация – подходящ за консервиране на зеленчуци, месни продукти в стъклени, метални или други опаковки. При процеса на пастьоризиране продуктът се нагрява до необходимата температура за унищожаването на съдържащите се микроорганизми. При пастьоризиране температурата се вдига до между 60ºC и 100ºC.

Стерилизацията е разновидност на пастьоризирането, като храната се консервира през спиране на достъпа на въздух. Процесът стопира развитието на микроорганизмите, които са вредни за продуктите. Стерилизацията е един от най-ефикасните методи за варене на консерви в метални опаковки, като това се случва в автоклав с температура от 121°С и под налягане.

Предимства на продукта

Безспорно предимство на стерилизацията и пастьоризирането е запазването на хранителните и вкусови качества на продукта и в същото време тези процеси съхраняват витамините, които се съдържат в него. Осигурете си сигурна и безопасна среда за Вашата продукция и се доверете на компанията-лидер във висококачественото производство на автоклави!